
Čo Vy a treščia pečeň? Ja si to vôbec nepamätám, ale Mana to vždy opisovala ako niečo veľmi dobré, že keď sme boli malé sme to jedávali. Ale keďže nás bolo 5 tak sa každému ušiel malý kúsok. A keď som prišla do Nemecka, tak tá Aupairka predo mnou im to vždy nosila, ako delikatesu. A tak som si to raz kúpila a poviem Vám, nedala som to 😂 Ochutnala, ale proste len tak samú ju nezjem 🤷♀️ A tak som skúsila takúto nátierku a tá mi teda veľmi chutí a robím si ju často, lebo skoro nič nepotrebujete a je cakom prásk hotová. Tak možno skúsite aj Vy, pekný deň 🤗
INGREDIENCIE
- 2 konzervy treščej pečene
- 2PL majonézy
- 2PL bieleho jogurtu (nemusí byť, môžete dať viac majonézy)
- 2 šalotky
- soľ, korenie
- citrónová šťava
POSTUP
Pečeň necháme odkvapkať, dáme do misky, vidličkou trochu rozdrobíme, pridáme na drobno nakrájanú šalotku, majonézu, jogurt a celé premiešame. Osolíme, okoreníme a dochutíme troškou citrónovej šťavy a môžeme vychutnávať 😋